Jumat, 18 Februari 2011

MP3 Wayang Golek

 Lakon Wayang Golek

Kanggo ka sadaya kadang wargi anu mikacinta ka budaya sunda, diantawisna Seni Wayang Golek, simkuring nyanggakeun ieu Lakon-lakon Wayang Golek dina wujud MP3. Mudah-mudahan sing janten motivasi kanggo ka urang khususna para nonoman nu aya di tatar sunda, supados tiasa ngajenan, ngamumule, tur ngaronjatkeun budayana. 

Asa ku lebar pisan budaya urang (sunda) nu sakitu beunghar tur luhung ajenna dimomorekeun ku urang nu pituin sunda. Ulah dugikeun ka "Jati Kasilih Ku Junti" (Budaya urang kasilih / kalibas ku budaya deungeun).
Tahap awalmah urang diajar mikaresep heula ka seni budayana, diantawisna dihandap ieu simkuring parantos nga-posting file-file MP3 lakon wayang golek. Salian ti hiburan wayang golek teh mangrupi hiji jalan kanggo urang mulungan elmu agama, da numutkeun sajarahna waktos jaman Sunan Kalijaga, mantena tiasa nyebarkeun agama islam kalayan lancar tur gampil ditarima ku umat, salah sawios jalana nyaeta ku Seni Wayang.

Mudah-mudahan sing seueur pulungeunana kanggo urang, kalayan manfaat dilarapkeun dina kahirupan, nu dipalar salamet urang di dunya tur akheratna. Amin.

Perhatosan!!! 
Postingan ieu mung saukur preview, galeuh kaset aslina! Sangkan seniman-seniman sunda tetep eksis tur sumanget dina kreasina.
(Punten Pa Asep, sanes bade cumantaka sumawona ngabajak hak cipta, niat simkuring hoyong ngiring ngamajengkeun budaya sunda)


Bandung Bandawasa Nitis :



















  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6 



Jaka Gintiri (Semar Rarabi)





  1. Seri 1
  2. Seri 2
  3. Seri 3
  4. Seri 4
  5. Seri 5
  6. Seri 6

Narayana Ngalalana 


  1. Seri 1
  2. Seri 2
  3. Seri 3
  4. Seri 4
  5. Seri 5
  6. Seri 6 

Astrajingga Gugat


  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3 

Pandawa Tuntas Nyamur



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

 Bangbang Wiramanik


  1. Seri-1 
  2. Seri-2  
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Arimbi Ngadeg Ratu


  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Dawala Diistrenan


  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Budak Buncir


  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Gatotkaca Krama


  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Palagan Di Maliawan

  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Prabu Gondayitma

  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6


Gatotkaca Mangkat Birahi

  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Sanghyang Bima Pawitra

  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Somantri Ngenger

  1. Seri-1
  2. Seri-2 
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Rahwana Pejah


  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Bima Mungkus



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Sanghyang Jaya Lengkara



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Bima Lodra (Giri Harja 2)



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Dewa Permana Sidik (Tangkal Rahayu Ningrat)



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Dorna Gering (Dewa Debat 2)



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6 

Batara Surya Pringga



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Dewa Debat



  1. Seri-1 
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Gatot Kaca Gugat (Rebutan Daerah Pringsendani Bag. 1)



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6
Pandawa Adu Bola



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Kresna Murka (Lanjutan Gatot Kaca Gugat)



  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Bambang Melasrana

 

  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6 

Karna Diperdaya



 

  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3

Prabu Bandung Naga Sewu



 

  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Bocah Ireng (Lakon Buhun Pa Asep Sunandar)



 

  1. Seri-1
  2. Seri-2
  3. Seri-3
  4. Seri-4
  5. Seri-5
  6. Seri-6

Kopas mangga...., mugia tiasa nyantumkeun sumberna !

*) Kanggo PASSWORD kintun wae pesen ka alamat facebook simkuring

35 komentar:

  1. link wayang golek na di mediafire we supados gampil tur enggal ngunduhna :) hatur nuhun sateuacana

    BalasHapus
  2. Harur nuhun tos dipostingkeunn ieu waygol, jadi nambahan koleksi, upami dina kaset mah pasti kasetna bulukan, sae di mp3 keun. mudah-mudahan pa asep ngawidian. Pami tiasa mah langkung seuer deui mp3 wayoglna ti bapa dalang Ade kosasih, pa Dede Amung sareng ti p Cecep Supriadi.

    BalasHapus
  3. Kang, abdi ngadamel mp3 wayang golek tina kaset pita, hasil awon pisan, cing pasihan solusi kedah kumaha ngubah audio pita kaset supados janten mp3 anu sae, diantos waleran nana

    BalasHapus
  4. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  5. Abdi mah nganggo cool edit, hasilna lumayan. Pami tiasamah teras diedit, supados noise-na ical.

    BalasHapus
  6. leres nuhun atuh kang, salam pangwanoh ti urang garut

    BalasHapus
  7. hatur nuhun kang ade wayang na katampi pisan, ulah kapok munculkeun deui nu enggal, nu teu aya di blog nu sanes

    BalasHapus
  8. pami aya lalakon bambang panca netra sareng partakrma, nuhun

    BalasHapus
  9. asik ngiring nyedot nya kang ..

    BalasHapus
  10. Nuhun pa ade, akh bade nyedot deui

    BalasHapus
  11. Muhun sami2 pa ..........

    BalasHapus
  12. koleksi kang deon leres-leres "original" da teu aya di blog sanes... :) pa asep mugia ngawidian, nun!

    BalasHapus
  13. nepangkeun salam pangwaanoh ti urang soreang! manawi kagungan carios sang hyang talaga pancoran. Hatur nuhun

    BalasHapus
  14. abdi mah hoyong nu hasil rekaman ah... nu sok di puter dinten rebo malem kemis

    BalasHapus
  15. supados suara alit ka kuping sepertos kecrek dalang, naon pa anu kedah di edit dina cool edit kanggo mp3 wayang golek, wartosan pa

    BalasHapus
  16. kang nyuhunkeun bantosana. punten pisan, hoyong di kintun paswordna. ka : syanghiang_tunggal@yahoo.com

    BalasHapus
  17. kang abdi hoyong pasword na tiasa punten hoyong dikintun ka abah.amung@live.com
    nuhun

    BalasHapus
  18. kang punten nyuhunkeun paswordna ka "ikiru42@yahoo.co" hatur nuhun

    BalasHapus
  19. hatur nuhun katampi pisan pidangan MP3 wayang golek na, mugi sing janten berkah ka sadayana... komo upami aya video na, tangtos langkung anteb... hatur nuhun

    BalasHapus
  20. password na kang nuhunkeun di share wios dikintun dianpramana18@gmail.com. Nuhun ah kang.

    BalasHapus
  21. password na kang nyuhunkeun di share wios dikintun ndhitzyazid@yahoo.co.id. Nuhun ah kang

    BalasHapus
  22. kang dupi hoyong password na kumahanya kang...
    mun tiasa mah share keun ka fb abdi mun teu tiasa mh bales pesan abdi...
    ieu alamat fb abdi brean_jhon@yahoo.com..

    nuhun nya kang...

    BalasHapus
  23. kang passwordna nyuhunkeun ka putrasantana@ymail.com ,.,.,
    hatur nuhun satacan na.,.,.

    BalasHapus
  24. izinnn...download mang....tiasa nyuhunkeun passwodnya....wios ka email simkuring ekoamalyah@yahoo.co.id

    BalasHapus
  25. kang punten nuhunkeun passwordna kirim ka email abdi atoy.kastara@yahoo.com
    haturnuhun sateuacana.

    BalasHapus
  26. kang nyuhunkeun paswordna ka email abdi ceparya@gmail.com, hatur nuhun mangga urang jagi sami-sami budaya sunda... amin

    BalasHapus
  27. kang nyuhunkeun passwordna ka email abdi yoseph.rh@gmail.com...hatur nuhun

    BalasHapus
  28. punten akang,,,nyuhunken password na?upami tiasa mah,,,krim ken ka email abdi yayatmoelyana@yahoo.co.id
    haurnuhun

    BalasHapus
  29. punten kang abdi nyuhunkeun password na kirim ka email m.faishal.m@gmail.com
    hatur nuhun sateuacan na

    BalasHapus

Komentar Via Facebook

Esbiwan Multimedia : Electronic Service, Perancangan FM Transmitter, Computer Maintenance, Warnet. Alamat : Blok Cicadas RT 09/20 Kel Dangdeur Subang. Telp. (0260) 413809, 08179267319