Jumat, 15 Januari 2010

Pop Sunda

Nining Meida AS :

  1. Ngalamun
  2. Borondong Garing
  3. Peuyeum Bandung
  4. Anjeun
  5. Bubuy Bulan
  6. Es Lilin
  7. Kalangkang
  8. Kang Haji
  9. Ka Bulan
  10. Talaga Reumis
  11. Rangrang Kamelang
  12. Sunda
  13. Puspa Endah
  14. Gandrung Liwung
  15. Pasrah
  16. Rumasa Micinta  
  17. Panutan
  18. Bogoh Kasaha
  19. Fatamorgana  
  20. Teu Sangka 
  21. Cangcaya
  22. Taroskeun  
  23. Cunihin

    Pop Sunda Campur :
    1. Dudy Putra - Iraha Tepang
    2. H Dody Ft Bungsu Bandung - Surabi Haneut
    3. Rika Rafika - Tonggeret Deui
    4. Puspita Dewi - Cinta Saumur Kembang
    5. Rya Fitria - Bogoh Kasaha
    6. Sule - Nalak Tilu
    7. Sule - Sinyal Cinta
    8. Adinda Ft Nicky Ukur - Di Pangumbaraan
    9. Irwan Ernawan - Batan Nganggur
    10. Samba Sunda - Dikantun Tugas
    11. Wina - Inget Ka Lembur
    12. Ohank - Bobotoh Sajati
    13. Ohank - Persib Euy
    14. Rita Tila - Teuteup Jeung Imut
    15. Oon B - Baluweng
    16. Wina - Tunggul Rahayu
    17. Wina - Tafakur
    18. Yanti Aryanto - Karunya
    19. Sule Stevent - Si Koboy
    20. Asep Darso - Gobang Gocir
    21. Bornfri Ft Asep Darso - Garing
    22. Detty Kurnia - Tebih Ka Langitna
    23. Rita Tila - Deudeuh Teuing
    24. Ibu Upit Sarimanah - Peupeujeuh
    25. Rya Fitria - Imut Di Gasibu
    26. Yan Asmi - Hayang Apel
    27. Yan Asmi - Ojeg
    28. Abiel Jatnika - Kampung Sunda
    29. Darso - Cimata Cinta
    30. Iwan Ernawan - Sa'adah
    31. Rika Rafika - Layung Galunggung
    32. The Panas Dalam - Budak Baheula
    33. Kang Uteng - Oncom Dawuan
    34. Kurnia Daniati - Rasa Jeung Imut
    35. Kurnia Daniati - Patepung Di Curug Agung
    36. Pop Sunda - Surat Ondangan
    37. Kurnia Daniati - Sagara Cinta
    38. Barakatak - Teu Nafsu
    39. Darso - Cang Cing Cong
    40. Doel Sumbang - Mumun
    41. Barakatak - Kurudung Gaul
    42. Inohong Di Bojong Rangkong - Cemburu Nih Yee
    43. Suryana Fatah - Alung Alung
    44. Kurnia Daniati - Jatimas
    45. Rita Tila - Gapura Cinta
    46. Detty Kurnia - Mawar Bodas
    47. Elin Wulandari - Pondok Bali
    48. Nia Daniaty - Leungiteun
    49. Diah - Kamana Cintana
    50. Barakatak - Abok Deui
    51. Renny - Cinta Munggaran
    52. Detty Kurnia - Duriat Pegat
    53. Rika Rafika - Lara Batin
    54. Barakatak Ft Doel Sumbang - Buaya
    55. Lilih Ft Wina - Dimana Bapa
    56. Rita Tila - Bimbang
    57. Kun Kun - Hayang Kawin
    58. Suryana Fatah - Pais Kutu
    59. Kang Uteng - Ibun Janari
    60. Evie Tamala - Salam Kangen
    61. Oon B - Calon Mantu
    62. Dewi Kirana - Sesah Hilapna
    63. NN - Percaya
    64. NN - Kertas Kayas
    65. NN - Pasini Cijapati
    66. Lilih Ft Wina - Kidung Panglipur
    67. Darso - Maripi
    68. Darso - Tanjakan Burangrang
    69. Renny - Kabaya Beureum
    70. Rere - Situ Cipadung
    71. Rere - Situ Sanghyang
    72. Wawan - Layung Beureum
    73. Doel Sumbang - Sono Ka Kodim
    74. Doel Sumbang - Col Blem
    75. Doel Sumbang - Naha Salah
    76. Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging
    77. Barakatak - Clom Giriwil
    78. Doel Sumbang - Tuturut Munding
    79. Iis Ariska - Nalangsa
    80. H Doddy - Kabogoh Jauh
    81. Oon B - Meunang Nganjuk 
    82. Doel Sumbang - Beurit 
    83. Doel Sumbang - Mang Darman
    84. Doel Sumbang - Olo-olo
    85. Doel Sumbang - Duriat Madinah 
    86. Ajat Sudrajat - Citapen
    87. Rita Tila - Puncak Bogor
    88. Darso - Kasbon
    89. Dewi Azkiya - Bentang Impian
    90. Neng Ayu - Boga Rasa
    91. D'Bozeg - Sorabi Bandros
    92. Rika Rafika - Bangbung Hideung (Banondari)
    93. Nia Daniaty - Hianat
    94. Rika Rafika, Rita Tila, Inonk - Sesa Cinta
    95. Kustian Ft H Dodi M - Anak Jalanan 2
    96. Darso - Gara2 SMS 
    97. Rika Rafika - Bentang Manglayang 
    98. Rita Tila Ft H Dody M - Duriat Pegat
    99. Rika Rafika - Rumpaka Cinta
    100. Sule Stevent - Turki 
    101. Dewi Azkiya - Blak-blakan
    102. Regia - Sono Ka Indung  
    103. Nia Daniaty - Inggis
    104. Darso - ABG 
    105. Darso - Hinis Awi Haur  
    106. Detty Kurnia - Ulah Alim
    107. Detty Kurnia - Kembang Lamunan  
    108. H Dody M - Saung Ronggeng
    109. D'Bozeg - Bete 
    110. Asep Darso - Kapok 
    111. Ria Thalenta - Anjeun Dimana 
    112. Dewi Azkiya - Kagoda
    113. Dewi Azkiya - Layung Langit.
    114. Lilis Karlina - Ngantos Kabar  
    115. D'Bozeg - Jawara Apes
    116. Evie Tamala - Puber Kadua
    117. H Dody M - Gulang Guling 
    118. Neneng Fitri - Keclak Cimata
    119. Kun Kun - Kasus .... ah 
    120. Inonk - Biarin Kang
    121. Sule - Putus Cinta
    122. Sule - Salingkuh
    123. Eka Angelina - Geura Balaka
    124.  H. Dody Mansyur - Kasiksa Diri
    125. Inonk - Nyungsi Harepan
    126. Novi Aksmiranti - Ulah Pundungan
    127. Sang Purwa - Mojang Lembang
    128. Sang Purwa - Teu Aya Lepatna
    129. Sang Purna - Tresna Kasorang 
    130. Darso - Sakur Ngimpi
    131. Rika Rafika - Geter2 Asmara
    132. Bah Dadeng - Aisan Indung  
    133. Bah Dadeng - Bulan Di Patenggang 
    134. Bah dadeng - Cimata Cinta 
    135. Bah Dadeng - Cireumis 
    136. Bah Dadeng - Galura Cinta 
    137. Bah Dadeng - Kasawang 
    138. Bah Dadeng - Kurudung Bodas 
    139. Bah Dadeng - Langlayangan Bodas 
    140. Bah Dadeng - Papatong 
    141. Rita Tila - Anjeun Deui  
    142. Rita Tila - Deudeuh Teuing 
    143. Rita Tila - Pamadegan
    144. Rita Tila - Saleresna
    145. Rita Tila - Sancang Cijulang
    146. Rita Tila - Sesah Hilapna
    147. Rita Tila - Tong Diceungceurikan
    148. Barakatak - Panggeulisna 
    149. Billy Eden - Cepot Aral 
    150. Billy Eden - Geter Hate
    151. Billy Eden - Kembang Impian 
    152. Billy Eden - Sagara Cinta
    153. Cindy Nursiva - Hepi Muin
    154. Cindy Nursiva - Ketahuan
    155. Cindy Nursiva - Midua Cinta
    156. Cindy Nursiva - Sarbo'ah
    157. Deden Abdul Aziz - Nyeri Hate

        13 komentar:

        1. kang, request lagu SURABI BANROS...

          BalasHapus
        2. Muhun mangga... ke dipilarian heula nya....

          BalasHapus
        3. kang hoyong lagu hariring kuring

          BalasHapus
        4. kang abdi milarian lagu jati mas.....

          BalasHapus
        5. Kang Angga>>> Mangga Jati Mas Na di Undeur Htr Nuhun

          BalasHapus
        6. kang, lagu darso nu kieu gening: si koboy resep ngarengkol panon teler nyonyoo botol...

          diantos

          salam http://abdullahalawi.blogspot.com/

          BalasHapus
        7. Kang Abdul> Mangga antos, dipilarian heula kawihna...

          BalasHapus
        8. kang Angga, nyungkeun link album pop sunda melayu Mansyur S - Nanin Sudiar, kumplit nya ...
          hatur nuhun ...

          BalasHapus
        9. kang abdi request barakatak judulna bunga jalang ,hatur nuhu sateu acana kang...

          BalasHapus
        10. kang abdi milari album sakaset "Patepung di Batas Kota" anu dikawihkeun ku IMAS MINTARSIH sareng ADANG CENGOS. lagu2na raraos pisan anu dirilis tahun 80an. tera dina album eta teh aya lagu nu abdi hilap jdulna naon aya lirik model kieu.
          "tong ringrang naha bet can caya
          pan akang tos kedal nyarita
          balaka satia micinta
          bumela nandonkeun jiwa jeung raga"

          teras pami aya mah album SASALIMPETAN Detty Kurnia.
          BTW manawi aya keneh koleksi kasetna di radio litasari.???
          nuhun kang

          BalasHapus
        11. kang gaduh lagu tihang janur voc. ase surya...nuhun

          BalasHapus

        Komentar Via Facebook

        Esbiwan Multimedia : Electronic Service, Perancangan FM Transmitter, Computer Maintenance, Warnet. Alamat : Blok Cicadas RT 09/20 Kel Dangdeur Subang. Telp. (0260) 413809, 08179267319