Sabtu, 16 Januari 2010

Kliningan Klasik

Nunung Nurmalasari



















  1. Cahya Sumirat, Lara-lara
  2. Kulu-kulu Barang
  3. Kuwung2, Senggot
  4. Kulu-Kulu Bem


Kliningan Klasik Giri Harja III Bandung Bag. 1





















  1. Cawadan
  2. Sinyur Reformasi
  3. Palimanan
  4. Uceng
  5. Sonteng
  6. Renggong Gancang
  7. Kulukulu Gancang 
Kliningan Klasik Giri Harja III Bandung Bag. 2


  1. Bubuka, Abdi Ngiring
  2. Banjaran 
  3. Leang-leang
  4. Sanga Gancang 
  5. Solontongan  
  6. Tonggeret 
  7. Metik Kembang
  8. Bendrong Petit
Kliningan Rita Tila
  1. Kagembang
  2. Kembang Tanjung
  3. Nikmat Duriat
  4. Sanga Gancang
  5. Udan Mas

    9 komentar:

    1. Hade euy.., urang neneangan nu kieu teh.., hatur nuhun gan..

      shadut
      www.shadut.com

      BalasHapus
    2. hatur nuhun pisan parantos nyayogikeun hiburan sapertos kieu,kalintang bingah na simkuring,kuswandi.

      BalasHapus
    3. upami aya mah tambih deui koleksina,di antos!

      BalasHapus
    4. nyukcruk galur, mapay laratan, ari gorehel teh kapendak na di dieu...haduh, hatur nuhun pisan kang....

      BalasHapus
    5. tah tah tah...ieu yeuh nu di kotektak tyi jaman baheula teh. ay deui nu sanesna teu aya...? di antos gan.....

      BalasHapus
    6. Mangga........ Insya Allah, diantos postingan salajengna

      BalasHapus
    7. kang bilih peryogi kliningan cucu setiawati anu sanesna sareng rita tila tos aya di 4sahred

      BalasHapus
    8. anu tamrong wayang na mana...?

      BalasHapus
    9. sampurasun gan. . . .
      Manawi aya kawih "sedih prihatin" simkuring hoyong ngadangukeun. . .

      BalasHapus

    Komentar Via Facebook

    Esbiwan Multimedia : Electronic Service, Perancangan FM Transmitter, Computer Maintenance, Warnet. Alamat : Blok Cicadas RT 09/20 Kel Dangdeur Subang. Telp. (0260) 413809, 08179267319